Websidene våre er under oppdatering. Derfor muligens feil og mangler hist og her.

Organisert fritid

Med utgangspunkt i Island-modellen;

En Suksessoppskrift for forebygging av rusbruk

Gitarkurs

(VARIERENDE DAGER)

Kurset underviser i teori og praktisk gitarspill etter gehør. To skoletimer, annenhver uke. Egen gitarlærer fra Kristiansand konsult. Flere års erfaring med gitarkurs for Aftenskolen og  Steinerskolen. Påmelding per mail eller mobil. Neste kursstart: medio januar 2023.

Musikk i eldreomsorg

Gitarkurset setter etterhvert opp en liten prosjektgruppe som jobber med kjente og kjære sanger for eldre mennesker. Gruppen vil besøke lokale omsorgsboliger, aktivitetssentre og sykehjem.

(TIDSPUNKT & DAGER SETTES OPP I MARS MND).

Trening med instruktør fra KK. Praktisk undervisning med vektlegging av riktig trening for både nybegynnere og viderekomne på SATS.

Ta kontakt for påmelding via SMS eller mail.

Sponsor: SATS.

Kaffeslabberas


(MANDAG, ONSDAG, FREDAG & LØRDAG)

Vi frekventerer byens kaféer. Her skravler, babler og jabber vi så lenge vi gidder. Tidspunkt avtales mellom hver gang. Alltid på en lørdag! Ellers, som regel mandag, onsdag, fredag. Vi ordner med kaffe eller te. SMS til 98425083. Egon restaurant og Herlig land er blant våre sponsorer. Tidspunkt og sted varierer litt fra uke til uke. For deg som vil ha direkte beskjed om hvor vi kommer til å befinne oss (via epost/messenger eller SMS), legg igjen en beskjed på "orientering om tid/sted". KK vil snart ha oppdaterte linker til hvert arrangement.

For de av oss som har hatt for vane å reke omkring i byen uten kart og plan. Nå er i hvert fall vi på plass de fleste dager i løpet av uken. Så dersom du er bevisst på å ikke skulle ville tråkke inn i risikosone, send en SMS til et av følgende nummer, og få beskjed om hvor vi er. Vi har det ganske så all right. Ikke noe å være redd for her. Stadig treffer vi på nye folk, sånne som vi aldri før har møtt, og vi liker det. Vi synes ikke alt er greit. Noen av oss liker verken Julius eller Sabeltann. Og vi tør å si det høyt! Ring eller meld: 98 42 50 83 eller: 46 57 22 15 eller: 45 56 06 71

(FREDAGER)

(vår, sommer, høst)


Volleyball på Bystranda. Hver søndag (forutsatt oppholdsvær) kl. 18.


SMS til 98425083.

Møtested på baksiden av Aquarama. Vi tar det derfra ... Noen ganger sitter vi bare der, med hver vår kaffe eller Cola, og prater. Prat kan også være god trening. Det viktige er at vi treffes, og at de der hjemme er innforstått med at vi faktisk er på trening. Vi går ofte over på Odderøya. Innom Kallestads antivariat eller innom og ser på kunst ...

Ring: 98 42 50 83

(LØRDAGER)

Grilling, fiske, frisk luft & søppel

Vi starter opp ny turgruppe i november/desember 22. Her blir det grilling, fisking og frisk luft uansett vær. Vi plukker alltid med oss det vi finner av plast og annet avfall når vi går slike turer.

(VARIERENDE DAGER AVHENGIG AV FORHÅNDSAVTALE)

Vi har siden oppstarten for 2 år siden hatt ukentlige spaserturer og samtaler med folk i og rundt vårt miljø. Dette er fortrolige samtaler, kanskje om vanskelige ting. Frisk luft, lys og bevegelse gir god inngang til å prate om det som er tungt. Turer settes opp etter avtale. Til fots eller i bil. Det som passer den enkelte.

(TORSDAGER 19-21)

I KK Fotball møtes 16-26 spillere to ganger hver uke.


Fotballgruppen er sponset av HBAF (almennyttig stiftelse), Norsk Fotballtrenerforening, Lund silketrykkeri & Sportsprofil.


https://www.facebook.com/groups/1381491965577471

Alle våre prosjekter, organiserte aktiviteter, samlinger og grupper er gratis for deltakere.

Vi ordner med transport for de som har behov for det. 


Alt handler om å skape fine hverdager og gode øyeblikk. Hvem som helst kan være med!